Over ons

 

Wij zijn Mondhygiënepraktijk Amstellaan

Wij zijn het team van Mondhygiënepraktijk Amstellaan.
Allemaal met hart en passie voor ons vak. En up-to-date vakkennis omdat we regelmatig bijleren. Ook zijn we aangesloten bij verschillende beroepsorganisaties. Dit alles omdat wij topkwaliteit en jou de beste zorg willen leveren.

Iedereen is welkom in onze praktijk, van jong tot oud. Daarnaast hebben wij specialistische kennis over en affiniteit met kinderen ( GEWOONGAAF methode) , zwangeren, ouderen, diabetici, hart-en vaatziekten en andere ziektebeelden.

Wil je ons beter leren kennen?

Carolien van Kuijk

Carolien van Kuijk, mondhygieniste

Mondhygiënist en praktijkhouder. Voorzitter van de Toetsing Groep Mondhygiënisten in Den Bosch. Carolien is Lid van NVM, NVVP en ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiëne.

Ik ben in 1999 afgestudeerd als mondhygiëniste. Daarna heb ik in verschillende praktijken ervaring opgedaan. In algemene maar ook in gespecialiseerde praktijken voor parodontologie en implantologie.
In 2002 ben ik met Mondhygiënepraktijk Amstellaan gestart. Binnen korte tijd groeiden we sterk vooral door onze goede samenwerking met tandartsen. Ik vind mijn werk in de praktijk geweldig. Ik houd van mijn vak en volg vaak bijscholing omdat ik ‘alles’ wil weten en leren. Het vak van mondhygiëniste geeft me ook veel voldoening. Ik kom met een glimlach de praktijk binnen en zorg ervoor dat jij met een glimlach vertrekt.

Shana-Carina Snoeren

Shana-Carina Snoeren, mondhgygieniste
Mondhygiënist. Lid en ingeschreven van de beroepsverenigingen; NVM, NTvT, IT en KRM.

Ik ben Shana-Carina Smith en ik werk sinds 2007 met veel plezier in deze praktijk. Tijdens mijn werk besteed ik veel aandacht aan preventieve zorg ofwel hoe je klachten kunt voorkomen. Voorlichting is bij mij dan ook een belangrijk onderdeel van je behandeling. Hierbij kijken we wat we samen kunnen doen om jouw mond gezond te houden.

Claudia Haan

Claudia, mondhgygieniste
Mondhygiënist. Claudia is lid van de NVM en is ingeschreven bij de KRM.

Iets typisch over mij? Ik ga uitgebreid het gesprek met je aan, zodat we weten wat we kunnen verwachten en bereiken. Dit vind ik erg belangrijk.
In 1991 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist en daarna heb ik in diverse tandarts- en parodontologiepraktijken gewerkt. Sinds 2009 werk ik bij deze praktijk. Volgens mij een mondhygiënepraktijk met veel vakkennis maar ook aandacht voor jou als cliënt.

Ilse Voets


Mondhygiënist

Mijn naam is Ilse Voets. In 2021 afgestudeerd als mondhygiënist en de jongste van het team. Ik ben aanwezig op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op mijn vakgebied hou ik van een uitdaging en ga deze graag gezamenlijk met mijn cliënten/patiënten aan. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten/patiënten zich gehoord én op hun gemak voelen. Ook vind ik het van belang om hen te betrekken in de behandelingswijze. Samen met mijn cliënten/patiënten zoek ik naar het juiste individuele behandeldoel. Wat het best bij de cliënt/patiënt past. Ik zal dit coachen en begeleiden tot we samen het meest optimale resultaat hebben bereikt.

 

Josje Mulders

Mondhygiënist

Mijn naam is Josje Mulders. In 2020 ben ik afgestudeerd als geregisteerd-mondhygiënist aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Sinds begin april ben ik het team met veel plezier komen versterken. Je kan mij op de maandagmiddagen en dinsdagen tegenkomen in de praktijk.
In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de padelbaan, vind ik het leuk om creatief bezig te zijn met het opknappen van bijvoorbeeld meubels en houd ik ervan om de mooie en bijzondere plekken op deze aardbol te ontdekken.

Jolanda Peeters

Office Manager

Ik ben Jolanda en werk hier sinds 2010. Ik ben de ondersteunende factor in de praktijk. Mijn functie is heel breed en mijn taken afwisselend. Wat ik belangrijk vind in mijn werk is een zo goed mogelijke service! Zodat jij als cliënt jezelf echt geholpen voelt door mij. En mijn collega’s hun werk zo goed en gemakkelijk mogelijk kunnen doen. Ik ben dan ook altijd bezig met het ‘verbeteren’ van zaken in de praktijk. En vaak volg ik een workshop of bijeenkomst zodat ik goed op de hoogte blijf en mijn taken met veel plezier en optimaal kan blijven  uitvoeren.

 

Mandy van Dalen

Balie Assistent

Ik ben Mandy en werk sinds Mei 2022 in de praktijk als balie assistent. Ik zie het als mijn taak om het visitekaartje van de praktijk te zijn. Ik beantwoord de telefoon en de mails en zorg voor de agendaplanning. Zo zorg ik er met veel plezier voor dat alles soepel verloopt voor mijn collega’s.