Over ons

 

Wij zijn Mondhygiënepraktijk Amstellaan

Wij zijn het team van Mondhygiënepraktijk Amstellaan.
Allemaal met hart en passie voor ons vak. En up-to-date vakkennis omdat we regelmatig bijleren. Ook zijn we aangesloten bij verschillende beroepsorganisaties. Dit alles omdat wij topkwaliteit en jou de beste zorg willen leveren.

Iedereen is welkom in onze praktijk, van jong tot oud. Daarnaast hebben wij specialistische kennis over en affiniteit met kinderen ( GEWOONGAAF methode) , zwangeren, ouderen, diabetici, hart-en vaatziekten en andere ziektebeelden.

Wil je ons beter leren kennen?

Carolien van Kuijk

Carolien van Kuijk, mondhygieniste

Mondhygiënist en praktijkhouder. Voorzitter van de Toetsing Groep Mondhygiënisten in Den Bosch. Carolien is Lid van NVM, NVVP en ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiëne.

Ik ben in 1999 afgestudeerd als mondhygiëniste. Daarna heb ik in verschillende praktijken ervaring opgedaan. In algemene maar ook in gespecialiseerde praktijken voor parodontologie en implantologie.
In 2002 ben ik met Mondhygiënepraktijk Amstellaan gestart. Binnen korte tijd groeiden we sterk vooral door onze goede samenwerking met tandartsen. Ik vind mijn werk in de praktijk geweldig. Ik houd van mijn vak en volg vaak bijscholing omdat ik ‘alles’ wil weten en leren. Het vak van mondhygiëniste geeft me ook veel voldoening. Ik kom met een glimlach de praktijk binnen en zorg ervoor dat jij met een glimlach vertrekt.

Shana-Carina Snoeren

Shana-Carina Snoeren, mondhgygieniste
Mondhygiënist. Lid en ingeschreven van de beroepsverenigingen; NVM, NTvT, IT en KRM.

Ik ben Shana-Carina Smith en ik werk sinds 2007 met veel plezier in deze praktijk. Tijdens mijn werk besteed ik veel aandacht aan preventieve zorg ofwel hoe je klachten kunt voorkomen. Voorlichting is bij mij dan ook een belangrijk onderdeel van je behandeling. Hierbij kijken we wat we samen kunnen doen om jouw mond gezond te houden.

Claudia Haan

Claudia, mondhgygieniste
Mondhygiënist. Claudia is lid van de NVM en is ingeschreven bij de KRM.

Iets typisch over mij? Ik ga uitgebreid het gesprek met je aan, zodat we weten wat we kunnen verwachten en bereiken. Dit vind ik erg belangrijk.
In 1991 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist en daarna heb ik in diverse tandarts- en parodontologiepraktijken gewerkt. Sinds 2009 werk ik bij deze praktijk. Volgens mij een mondhygiënepraktijk met veel vakkennis maar ook aandacht voor jou als cliënt.

Sascha Tolido


Mondhygiënist.

Mijn naam is Sascha en ik ben in 1986 afgestudeerd aan de opleiding Mondzorgkunde in Nijmegen. Hierna heb ik 21 jaar in een algemene tandartsenpraktijk gewerkt . Voor de afwisseling en nieuwe ervaringen ben ik daarna in de orthodontie gaan werken. Nu na 10 jaar ben ik weer terug naar wat het beste bij mij past. Vooral het 1 op 1 contact met de mensen vind ik erg belangrijk en leuk. Het belangrijkste vind ik dat mensen altijd weer met een frisse lach de deur uit gaan en tevreden zijn over de behandeling en service. Ik vind dat ik het allerleukste werk heb dat er bestaat.

Ilse Voets

Mondhygiënist

Mijn naam is Ilse Voets. In 2021 afgestudeerd als mondhygiënist en de jongste van het team. Ik ben aanwezig op de maandag en woensdag. Daarnaast ben ik ook nog werkzaam als docent. Op mijn vakgebied hou ik van een uitdaging en ga deze graag gezamenlijk met mijn cliënten/patiënten aan. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten/patiënten zich gehoord én op hun gemak voelen. Ook vind ik het van belang om hen te betrekken in de behandelingswijze. Samen met mijn cliënten/patiënten zoek ik naar het juiste individuele behandeldoel. Wat het best bij de cliënt/patiënt past. Ik zal dit coachen en begeleiden tot we samen het meest optimale resultaat hebben bereikt.

Jolanda Peeters
DSC_0755

Office Manager

Ik ben Jolanda en werk hier sinds 2010. Ik ben de ondersteunende factor in de praktijk. Mijn functie is heel breed en mijn taken afwisselend. Wat ik belangrijk vind in mijn werk is een zo goed mogelijke service! Zodat jij als cliënt jezelf echt geholpen voelt door mij. En mijn collega’s hun werk zo goed en gemakkelijk mogelijk kunnen doen.
Ik ben dan ook altijd bezig met het ‘verbeteren’ van zaken in de praktijk. En vaak volg ik een workshop of bijeenkomst zodat ik goed op de hoogte blijf en mijn taken met veel plezier en optimaal kan blijven uitvoeren.