Over ons

Nieuwe foto team

Wij zijn Mondhygiënepraktijk Amstellaan

Wij zijn het team van Mondhygiënepraktijk Amstellaan.
Allemaal met hart en passie voor ons vak. En up-to-date vakkennis omdat we regelmatig bijleren. Ook zijn we aangesloten bij verschillende beroepsorganisaties. Dit alles omdat wij topkwaliteit en jou de beste zorg willen leveren.

Iedereen is welkom in onze praktijk, van jong tot oud. Daarnaast hebben wij specialistische kennis over en affiniteit met kinderen ( GEWOONGAAF methode) , zwangeren, ouderen, diabetici en andere ziektebeelden.

Wil je ons beter leren kennen?

Carolien van Kuijk

Carolien van Kuijk, mondhygieniste

Mondhygiëniste en praktijkhouder. Voorzitter van de Toetsing Groep Mondhygiënisten in Den Bosch. Carolien is Lid van NVM, NVVP en ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiëne.

Ik ben in 1999 afgestudeerd als mondhygiëniste. Daarna heb ik in verschillende praktijken ervaring opgedaan. In algemene maar ook in gespecialiseerde praktijken voor parodontologie en implantologie.
In 2002 ben ik met Mondhygiënepraktijk Amstellaan gestart. Binnen korte tijd groeiden we sterk vooral door onze goede samenwerking met tandartsen. Ik vind mijn werk in de praktijk geweldig. Ik houd van mijn vak en volg vaak bijscholing omdat ik ‘alles’ wil weten en leren. Het vak van mondhygiëniste geeft me ook veel voldoening. Ik kom met een glimlach de praktijk binnen en zorg ervoor dat jij met een glimlach vertrekt.

Shana-Carina Snoeren

Shana-Carina Snoeren, mondhgygieniste

Mondhygiëniste. Lid en ingeschreven van de beroepsverenigingen; NVM, NTvT, IT en KRM.

Ik ben Shana-Carina Snoeren en ik werk sinds 2007 met veel plezier in deze praktijk. Tijdens mijn werk besteed ik veel aandacht aan preventieve zorg ofwel hoe je klachten kunt voorkomen. Voorlichting is bij mij dan ook een belangrijk onderdeel van je behandeling. Hierbij kijken we wat we samen kunnen doen om jouw mond gezond te houden.

Meta Timmerhuis

DSC_0549

Mondhygiëniste. Lid van de beroepsvereniging NVM en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP)

Ik ben Meta en ik werk sinds 2010 in deze praktijk. Ik heb mijn mondhygiëne opleiding in Amsterdam gedaan. Daarna heb ik in veel verschillende omgevingen werkervaring opgedaan zoals bij een orthodontist, bij kaakchirurgie en in een paro-praktijk met een speciale doelgroep: mensen met een verstandelijke beperking. Wat ik belangrijk vind in mijn werk is goed contact met de cliënten. Dat maakt een behandeling vaak veel prettiger.

Claudia Haan

Claudia, mondhgygieniste
Mondhygiëniste. Claudia is lid van de NVM en is ingeschreven bij de KRM.

Iets typisch over mij? Ik ga uitgebreid het gesprek met je aan, zodat we weten wat we kunnen verwachten en bereiken. Dit vind ik erg belangrijk.
In 1991 ben ik afgestudeerd als mondhygiëniste en daarna heb ik in diverse tandarts- en parodontologiepraktijken gewerkt. Sinds 2009 werk ik bij deze praktijk. Volgens mij een mondhygiënepraktijk met veel vakkennis maar ook aandacht voor jou als cliënt.

Marloes van Grinsven

Marloes van Grinsven, mondhygieniste
Mondhygiëniste. Marloes is lid van de NVM en staat ingeschreven in het KRM.

Ik ben Marloes. Na mijn studie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar ik in 2012 afstudeerde, ben ik direct in deze praktijk gaan werken als mondhygiëniste. Wat ik belangrijk vind, is met de cliënt samen, dus met jou, voor het optimale resultaat te gaan. Voor iedereen en voor elk gebit.
Ik ben erg geïnteresseerd in mondhygiëne en in factoren die deze kunnen beïnvloeden. Zo weet niet iedereen dat bepaalde leefstijlfactoren slechte invloed hebben; denk aan roken, stress of ongezonde voeding.

Jolanda Peeters

DSC_0755

Office Manager

Ik werk hier sinds 2010. Ik heb het erg naar mijn zin. Mijn functie is heel breed en mijn taken afwisselend.  Wat ik belangrijk vind in mijn werk is een zo goed mogelijke service! Zodat jij als cliënt jezelf echt geholpen voelt door mij. En mijn collega’s hun werk zo goed en gemakkelijk mogelijk kunnen doen.
Ik ben dan ook altijd bezig met het ‘verbeteren’ van zaken in de praktijk. En vaak volg ik een workshop of bijeenkomst zodat ik goed op de hoogte blijf en mijn werk nog meer kan verbeteren.