Zwangeren & mondverzorging

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Mooi dat je dit leest, want een goede mondverzorging is dan erg belangrijk. Dit omdat het bijdraagt aan een betere algehele gezondheid. We vertellen je er graag meer over. Maak een afspraak!

Zwangeren & mondverzorging

Misschien merk je, nu je zwanger bent, dat je eerder tandplak, bloedend tandvlees, gaatjes of andere klachten hebt. Dit is vervelend, maar maak je daar niet al te veel zorgen om.
Het is niet goed wanneer je met deze klachten rond blijft lopen. Zo kan een ontsteking in je mond of je kaakbot wel ernstig zijn tijdens een zwangerschap. Zorg dat het niet zo ver komt door aandacht te besteden aan je mondverzorging. Kom een keer (extra) naar ons, wij helpen je klachten te voorkomen en adviseren je graag over de juiste verzorging tijdens je zwangerschap.

Extra aandacht voor je mond

Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is extra aandacht aan je gezondheid én je mond te besteden als je zwanger bent’ zegt Meta. Door veranderingen in je hormonen, krijg je eerder tandvleesproblemen, een vieze smaak, slechte adem of zelfs gaatjes. (Dit is niet fijn voor jezelf en als het een ernstige klacht is kan het ook van invloed zijn op je baby.)
Ik vertel je daarom graag hoe je jouw mond gezond houdt tijdens je zwangerschap.  Bel 073-614 8665 en laat een afspraak met mij plannen of doe dit via het contactformulier.

Zwangere-vrouw-in-grijs

Nog wat tips voor zwangeren en mondverzorging